La subvenció que la Diputació de Girona aportarà a les empreses tindrà un retorn al territori gironí de 516.739,63 euros, segons han calculat les empreses beneficiàries, a més dels quaranta-un nous llocs de treball que es crearan -en el marc de l'ajut- amb la finalitat de cobrir les places necessàries per assolir els objectius dels projectes presentats al programa "Suport a l'activitat empresarial". D'aquests llocs de treball, vint-i-quatre seran a temps complet i disset tindran planificada una jornada a temps parcial.

De les trenta-tres propostes presentades a la convocatòria, finalment han estat catorze les empreses que obtindran l'ajut del programa. "Suport a l'activitat empresarial", que la Diputació desenvolupa de manera conjunta amb el Diplab, ha servit per bonificar empreses dedicades a treballar en els àmbits de la informàtica, la fabricació industrial i de mobles, l'enginyeria, el turisme, el disseny, la medicina i les revistes digitals, entre altres, que es troben localitzades als municipis de Girona, Figueres, Forallac, Riudellots, Sant Julià de Ramis i Cornellà del Terri.

El programa respon a les línies estratègiques que la Diputació estableix amb l'objectiu d'impulsar les empreses privades del camp de la innovació i la tecnologia. "Aquest programa vol afavorir la contractació de nou personal", destaca el diputat de l'Àrea de Promoció Econòmica, Josep Antoni Frias.