Un jove d'uns 25 anys d'edat va resultar ferit greu ahir a la tarda, pels volts de dos quarts de quatre, per la caiguda d'un llamp prop d'on estava fent senderisme, al Pic de Bastiments, dins del municipi de Queralbs. Els Bombers van rebre la trucada d'alerta d'una persona que es trobava a la zona i que va veure els fets i ràpidament va donar l'avís atesa la gravetat dels fets. Fins al lloc on es va produir l'incident s'hi va desplaçar un helicòpter amb efectius dels GRAE dels Bombers i una altra aeronau medicalitzada del SEM.

Segons va informar el cos d'emergències, els Bombers van tenir problemes per poder fer gruatge a causa del vent que bufava, però finalment van aconseguir rescatar la víctima i traslladar-la fins a l'estació de Vallter 2000, on l'esperava un altre helicòpter medicalitzat del SEM, que va evacuar el jove en estat greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Des del SEM van assenyalar que la víctima és un noi jove, d'uns 25 anys, que va resultar ferit de gravetat a causa de la fulguració del llamp. Tal com van posar de manifest els Bombers, en el moment del rescat ja no plovia i ja havia passat la tempesta que s'havia produït en aquest indret. Ahir a muntanya, el temps va ser força canviant amb calor però amb tempestes a la tarda.