La Diputació de Girona destinarà enguany mig milió d'euros a subvencions als ajuntaments per a inversions en equipaments espor?tius que siguin de titularitat municipal. En concret, 350.000 euros es destinaran a actuacions d'adaptació a la seguretat, a l'habitabilitat o a la funcionalitat dels equipaments esportius existents a la demarcació de Girona.

Els darrers anys, la Diputació no ha tingut una línia de subvencions específica per a inversions en equipaments esportius i per això enguany ha decidit impulsar-la. A la convocatòria s'han presentat 92 peticions d'ajuntaments, de les quals es podran atendre dues terceres parts.

En paral·lel, per segon any consecutiu, la Diputació tindrà una línia per a la renovació de la gespa artificial dels camps poliesportius que tinguin un mínim de deu anys d'antiguitat. Aquesta convocatòria està dotada amb 150.000 euros i permetrà subvencionar un total de quatre camps de futbol, a raó de 37.500 euros per municipi.

El vicepresident de la Diputació, Albert Piñeira, valora que «les actuacions subvencionades permetran una posada al dia d'una part dels equipaments esportius de la demarcació», amb la idea de continuar-ho l'any vinent.