Fins a cinc dotacions dels Bombers segueixen encara sobre el terreny per extingir l'incendi de Vilopriu que va declarar-se la matinada de dissabte. El foc és intencionat i els Mossos juntament amb els Agents Rurals estan intentant aclarir qui hi ha al darrere.

Les flames han afectat fins a 76 hectàrees entre zona forestal i de conreus. Els Bombers van poder donar per controlat l'incendi ahir al voltant de dos quarts d'una del migdia. Des de llavors, les dotacions que hi ha destinades al foc que ha afectat termes municipals de Saus, Camallera i Llampaies i Vilopriu fan revisió i remullen la zona per poder donar l'incendi per extingit.

Cal recordar que ahir el cos d'extinció d'incendis va informar que també es podien donar per extingits tres incendis que també han castigat les comarques de Girona els últims dies.

El de Rocamaura, a l´Estartit que divendres va cremar 2,6 hectàrees. També van donar per apagat el de Cruïlles que va declarar-se dijous i va afectar més de 53 hectàrees; i finalment, el de dissabte a la Jonquera que va cremar 400 metres quadrats de la vegetació de matolls al marge de l´AP7.