L'Ajuntament de Cassà demana als ciutadans que vegin altres veïns deixant objectes voluminosos al costat de les escombraries o a fora de la deixalleria que truquin a la Policia Local per detectar els infractors en el moment dels fets. Aquesta petició s'emmarca dintre de la campanya #STOPvoluminososaCassà iniciada aquesta setmana per part del consistori.

La campanya sorgeix després que la problemàtica dels objectes voluminosos al costat de les escombraries i a altres punts del poble no afluixi. De gener a juliol s'han recollit prop de 47 tones d'andròmines abandonades a la via pública, cosa que representa un cost afegit per al consistori, ja que implica hores de feina addicionals dels serveis d'escombraries.

L'Ajuntament recorda als ciutadans que abans d'abocar els objectes a la via pública disposen d'altres opcions com un telèfon directe de recollida d'andròmines a domicili, la deixalleria municipal o la mòbil. Les sancions per llençar, abocar, disposar o abandonar a fora dels contenidors o a la via pública residus líquids o sòlids van de 300 a 6.000 euros.