Les obres del carrer del Pla a les Planes d'Hostoles van entrar ahir a la fase final. La darrera part de les obres va del carrer Tarragona fins al Moragues i Barret i suposa la connexió de la travessa de la C-63 (avinguda Narcís Arnau) amb el nucli antic.

Per això, la fase que es va començar ahir comporta la col·locació de llambordes de tipus modern (llises i de trepitjada fàcil). La voluntat és aconseguir una unió d'aspecte amb el paviment dels carrers del nucli antic. Segons fonts de l'Ajuntament, les obres de la segona i última fase estaran acabades abans de començar el setembre.

Les obres del carrer del Pla van començar a principis d'abril. La primera part va comportar les obres del tram que va de l'avinguda Narcís Arnau fins al carrer Tarragona. Aquesta part va ser pavimentada amb asfalt per suposar una continuïtat de la C-63 (avinguda Narcís Arnau).

A part de renovar el paviment, les obres han consistit a instal·lar serveis nous: aigua potable, clavegueram i electrictat. També han aprofitat per passar els conductes del gas natural.

Els tràmits per a l'inici de les obres del carrer del Pla van començar el 2008. Això no obstant, les dificultats de la Generalitat i la voluntat de l'Ajuntament de no gravar els propietaris van retardar l'inici de les obres.