Hi ha lladres que no tenen massa cura quan es fan un tall i això és el que li va passar a un veí de Banyoles que en una sola nit va forçar 10 vehicles en un pàrquing de la capital del Pla de l'Estany.

La seva pròpia sang el va delatar ja que després que els Mossos l'enxampessin, van seguir-ne el rastre que havia deixat en els diferents cotxes i li van poder imputar ser el presumpte autor de deu robatoris amb força interior de vehicle.

El detingut és un home, de 32 anys, de nacionalitat marroquina. Té antecedent i després de passar a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el jutge en va decretar la seva llibertat.

Tota la història es remunta a la matinada del dissabte passat, quan els Mossos van saber que un home vestit de negre i amb una gorra vermella, estava manipulant els panys de les portes dels vehicles estacionats en un pàrquing de Banyoles.

La patrulla en arribar al lloc va localitzar al sospitós. Aquest en veure la presència policial, va llençar els objectes que duia a les mans a terra i va treure una navalla i un tornavís de forma amenaçadora.

Els agents van calmar a l´home i el van detenir per un delicte contra el patrimoni.

Els Mossos de la comissaria de Banyoles però van realitzar una inspecció ocular per localitzar els possibles vehicles violentats i van poder constatar que hi havia 10 vehicles forçats amb el mateix modus operandi i tots presentaven marques de restes de sang que havia deixat pel camí el lladre.

I és que els policies van poder comprovar que el detingut tenia un tall al palmell de la mà dreta i que sagnava.

Els agents van recollir tots els objectes que havia sostret dels vehicles el lladre i van realitzar les gestions oportunes per tal de retornar-les als seus propietaris.