Agents de la comissaria de Banyoles han arrestat dos homes a qui se'ls atribueixen tres atracaments en benzineres del Baix Montseny i el Maresme. Ambdós han entrat a presó. Els agents del Pla de l'Estany els van aturar durant un control rutinari i després els van poder relacionar amb uns fets investigats pels agents de Mataró. Els homes, quan duien a terme el robatori amb violència, ocultaven la cara amb un casc de moto, amenaçaven els treballadors amb una arma de foc mentre els reclamaven els diners. I a més, fugien del lloc utilitzant vehicles robats.

Els fets es remunten a finals de juliol, quan els investigadors van tenir coneixement que s'havien produït tres atracaments, en pocs dies de diferència -el 21, 25 i 29 de juliol-, en dues benzineres d'Argentona -i una de Sant Feliu de Buixalleu. Els autors usaven sempre el mateix modus operandi i el botí aconseguit en els tres robatoris violents ascendia a 1.500 euros i diversos números de loteria.

Els homes van ser detinguts el 9 d'agost i els agents van localitzar diversos indicis a dins del vehicle, com una motocicleta que constava com a sostreta. Els arrestats, de 26 i 49 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Mataró i Palautordera. El 12 d'agost van passar a disposició judicial i el jutge va decretar-ne l'ingrés a presó.