Camprodon celebrarà, aquest proper dissabte dia 20 d'agost, una nova edició de la popular Comerçnit, una vetllada nocturna original i innovadora que té per objectiu donar a conèixer l'oferta comercial i de restauració de la vila i oferir a veïns i visitants una singular nit lúdica i cultural.

Des de les vuit del vespre fins a dos quarts d'onze de la nit les botigues i comerços del municipi romandran oberts i oferiran promocions i descomptes especials a tots els passejants.

Completaran l'oferta un seguit de rutes culinàries i el trenet turístic de Camprodon, que tindrà caràcter gratuït. A més, es farà el sorteig de fins a 1.500€ en xecs regal i d'altres tipus de premis (sopars en restaurants de la Vall, forfets per a Vallter...).

Per tal de participar en el sorteig només caldrà fer sengles compres de 10€ cadascuna a dos establiments membres de l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i omplir el passaport de participació amb les dades personals i els gomets acreditatius de les compres.

Un cop omplerts, els passaports hauran de ser dipositats a l'urna instal·lada a la plaça Santa Maria, on romandran tancats fins a les 22.30 h, quan es farà efectiu el sorteig de premis.

Actuació del Quartet Mèlt

En acabar la nit, el Pavelló Vell acollirà l'actuació del Quartet Mèlt, formació guanyadora del concurs Oh Happy Day de TV3 (venda d'entrades: Oficina de Turisme de Camprodon i codetickets.com). Des de l'Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a sortir al carrer i bolcar-se en aquesta singular nit lúdica i cultural que, a poc a poc, s'està convertint en una cita ineludible del calendari estiuenc camprodoní.