Un ferit greu i tres amb lesions de menys gravetat és el balanç d´un accident de trànsit entre dos camions i una furgoneta que hi ha hagut aquest dijous a la tarda a la carretera C-66, en terme municipal de Celrà (Gironès). Els fets han tingut lloc cap a un quart de set de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Per causes que s´investiguen els tres vehicles s´han vist implicats en el sinistre. El ferit greu és el conductor d´un dels dos camions i els altres tres ferits, els ocupats de la furgoneta. Tots quatre han estat traslladats a l´Hospital Trueta de Girona. El conductor de l´altre camió ha resultat il·lès.

L´accident ha obligat a tallar la via completament des del moment de l´accident i fins a dos quarts de vuit del vespre. Durant aquesta estona el trànsit s´ha desviat per un polígon pròxim a l´indret dels fets.

Pel que fa a efectius, s´han activat tres dotacions dels Mossos d´Esquadra, cinc de Bombers i tres ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), una de les quals medicalitzada.