El Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 d´agost a Palol de Revardit (Pla de l´Estany), quatre homes, d´entre 21 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns Cornellà de Terri i Porqueres, com a presumptes autors d´un robatori amb força interior de domicili, en grau de temptativa.

Cap a dos quarts de sis de la tarda del dia 16 d´agost, un mosso fora de servei va observar que quatre persones estaven intentant robar en una casa de Palol de Revardit.

En arribar, les patrulles van localitzar els lladres fugint per separat pel mateix carrer. Després de localitzar-los a tots quatre per les rodalies, els mossos van comprovar que la porta d´accés al domicili estava oberta i tenia el pany forçat. També van veure que la porta corredissa del menjador de l´habitatge estava descargolada.

Davant les evidències, els mossos van detenir els quatre homes com a presumptes autors d´un robatori amb força interior de domicili, en grau de temptativa.

Els detinguts, dels quals tres tenen antecedents, van passar el dia 17 d´agost a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.