Els Mossos han detingut quatre homes quan intentaven robar en una casa per estrenar a Palol de Revardit. Un arrest que va ser possible gràcies un agent del cos que estava fora de servei que va alertar els seus companys de la comissaria de Banyoles.

Els detinguts són quatre veïns del Pla de l'Estany que van quedar acusats per ser els presumptes autors d'un robatori amb força interior de domicili, en grau de temptativa. Tres d'ells compten amb antecedents i van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Els fets es remunten cap a dos quarts de sis de la tarda del dia 16 d'agost, quan un mosso fora de servei va observar que quatre persones estaven intentant robar en una casa de la localitat de Palol de Revardit.

En arribar, les patrulles van localitzar els lladres fugint per separat pel mateix carrer. Després de localitzar-los a tots quatre per les rodalies, els Mossos van comprovar que la porta d'accés al domicili estava oberta i tenia el pany forçat. També van veure que la porta corredissa del menjador de l'habitatge estava descargolada.

Davant les evidències, els ?Mossos van detenir els quatre homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en interior de domicili, en grau de temptativa.

Els detinguts són quatre homes, d'entre 21 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de les poblacions de Cornellà del Terri i Porqueres.

Tots els arrestats, dels quals tres tenen antecedents, van passar el dia 17 d'agost a disposició del ?jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va ?decretar la seva llibertat amb càrrecs.