Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 17 d'agost passat un home de 56 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar cap a un quart de quatre de la tarda del mateix dia 17, a l'autopista AP-7 a l'altura de Maçanet de la Selva, on diversos testimonis van alertar que hi havia un camió de gran tonatge circulant en direcció Barcelona i que anava fent ziga-zagues.

Una patrulla dels Mossos, que estava fent tasques de control i vigilància del trànsit per la zona, va localitzar el camió i el va aturar a l'altura del punt quilomètric 100 de la mateixa via, dins del terme municipal de Sant Celoni.

Els agents van observar que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En fer-li la prova d'alcoholèmia, l'home va donar un resultat positiu d'1,23 mg/l, més de vuit vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,15 mg/l.

Els mossos van detenir el conductor del camió com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el vehicle. El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Celoni, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.