Una dona de 73 anys i de nacionalitat francesa va resultar ferida greu ahir a la tarda després de caure per un barranc amb la moto amb què viatjava a Cadaqués. L'accident va passar cap a les cinc de la tarda a la carretera que va de Cadaqués al Cap de Creus.

La dona va caure d'uns cinc metres d'alçada i va haver de ser rescatada per tres dotacions terrestres dels Bombers, que la van estabilitzar i la van treure del barranc amb cordes. Posteriorment, la motorista va ser evacuada amb un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Amb l'afectada viatjava un home de 67 anys, també de nacionalitat francesa, que va resultat ferit lleu i va ser evacuat en una ambulància del SEM al CAP de Cadaqués.

Amb aquestes ja són dues les persones que han hagut de ser rescatades en caure per barrancs en les últimes setmanes. L'11 de juliol passat, un jove de 24 anys va resultar ferit amb una luxació d'espatlla en caure per un barranc de 15 metres a la zona de Sadernes, dins del municipi de Montagut i Oix.