Canvis de dos dels assessors dels grups polítics a la Diputació de Girona. D'una banda, Meritxell Novillo ha passat a ocupar una vacant temporal del PSC. De l'altra, Javier Lara assumirà una de les places de CDC que ha quedat lliure. En els dos casos, tenen la figura d'assessors de ple amb un sou de 36.360 euros anuals bruts.

En concret, Novillo ha ocupat una vacant temporal del grup socialista en substitució de Maite Guerrero. Novillo ja havia estat assessora de la Diputació, també per part del PSC, en l'anterior mandat de la corporació (del 2011 al 2015). Així mateix, en les eleccions municipals del maig de l'any passat, Novillo va ser la número 18 de la llista socialista per a l'Ajuntament de Figueres.

Pel que fa a Lara, assumirà una de les places del grup convergent en substitució d'Àfrica Masó. Els últims mesos, Lara ha estat al gabinet del conseller de Cultura, Santi Vila, exercint la tasca d'assistència en les relacions institucionals, així com de comunicació i de suport de protocol.