La Càtedra d'Esports i Educació Física - Centre d'Estudis Olímpics (CEEF) de la Universitat de Girona (UdG) organitzarà el proper divendres 2 de setembre una jornada de conferències sota el títol «L'entrenament invisible del triatleta», dirigida a esportistes, entrenadors, preparadors físics i a totes aquelles persones interessades en l'entrenament i en la pràctica del triatló, amb motiu de la triple cita amb el triatló que tindrà lloc a Banyoles els dies 3 i 4 de setembre, amb la celebració del Campionat d'Espanya, el 31è Triatló Olímpic de Catalunya i el Campionat d'Europa per a Clubs de relleus mixte.

L'auditori de l'Ateneu de Banyoles acollirà a partir de les 8 del vespre les ponències del doctor Julio Calleja, que parlarà de les darreres tendències i aplicacions per recuperar-se de la millor manera possible de la competició, i dels triatletes i germans Francesc i Anna Godoy, que explicaran fil per randa la seva metodologia de treball i de l'entrenament invisible del triatleta professional.

Julio Calleja, nascut a Bilbao ?l'any 1971, és doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i llicenciat en Educació Física per la Universitat del País Basc (UPV).

Francesc Godoy, nascut el 1986 a Barcelona, és un triatleta professional que forma part del top 8 en el Campionat d'Europa.

La seva germana, Anna Godoy nascuda també a Barcelona el 1992, forma part del top 16 en el Campionat d'Europa de Triatló (2016).