L'Obra Social la Caixa invertirà 10.000 euros en millorar la nova nau del Banc dels Aliments. El projecte permetrà adequar l'espai a les exigències administratives per fer la distribució del menjar.

El president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, i el director de la Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, han firmat un acord de cooperació segons el qual l'Obra Social la Caixa invertirà 10.000 euros en un projecte per millorar la nova nau del Banc dels Aliments. Aquesta inversió permetrà cobrir les exigències administratives per fer la distribució del menjar.

Es tracta d'una iniciativa per substituir el magatzem que s'havia utilitzat fins ara (ubicat a la zona est de la ciutat de Girona) ja que ha quedat limitat per l'increment d'aliments aconseguits en els últims anys. L'any passat es va arribar a més de 3.000 tones de menjar per repartir, un 9% més que l'any 2014.

Actualment el Banc dels Aliments contribueix a l'alimentació d'unes 38.000 persones de la demarcació de Girona, a través de 105 entitats socials, que són les que reben els aliments i els distribueixen a les famílies amb necessitats.