Els Mossos d'Esquadra van caçar divendres un conductor que anava a 220 quilòmetres per hora per l'autopista, 100 quilòmetre més de la velocitat màxima permesa.

L'arrestat és un home de 46 anys d'edat, de nacionalitat belga i veí de Londres i va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van succeir el passat divendres, a dos quarts de nou de la nit, durant un control de velocitat que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 50,4 de l'AP-7, dins del terme municipal de Medinyà.

Els agents de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) van detectar un turisme que circulava a 220 km/h, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 120 km/h. Per aquest motiu, els agents van detenir al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una velocitat penalment punible.

El detingut, que no té antecedents, va passar el dissabte dia 27 d'agost a disposició del Jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.