L'Ajuntament d'Olot el Club d'Orientació AEGastant Keks hancreat un circuit d'orientació al parc atlètic de Tossols. El circuit ha estat activat en les darreres setmanes i consta d'un recorregut permanent que es pot fer en grup o individualment.

Només cal disposar d'un mapa. Tot i que no és imprescindible, és aconsellable una brúixola. La idea és propiciar el descobriment de l'entorn natural d'una manera divertida i entretinguda.

El circuit consta de dos recorreguts de nivell bàsic, que més que diferenciar-se per nivells de dificultats, el que intenten és introduir al participant a l'orientació. En un dels circuits, el participant recorre 1'1 quilòmetres després de passar per 11 fites. En el segon, trobarà 7 fites en un traçat total de 0'7 quilòmetres.

Pe fer-lo servir primer de tot cal escollir un dels recorreguts i aconseguir el mapa, descarregant-lo al web de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure o http://gastantkeks.blogspot.com.es. També es pot passar a recollir a l'Oficina de Turisme o a les mateixes instal·lacions del parc. Periòdicament faran canvis al recorregut.