Sant Gregori amplia els horaris de la línia de bus amb Girona

La ruta tindrà un
total de 44 trajectes de dilluns a diumenge entre anades i tornades

05.09.2016 | 07:18
Un dels autobusos de la línia.

A partir del 12 de setembre s'amplien els horaris de la línia d'autobús L301 entre Sant Gregori i Girona. De dilluns a divendres seran un total de 14 trajectes entre les 7.00 hores del matí i les 20.10 del vespre, cada hora entre Girona i Sant Gregori i entre les 7.25 del matí i les 20.30 del vespre, cada hora, entre Sant Gregori i Girona.
Els dissabtes (feiners) seran 5 expedicions repartides durant el dia. Fins ara eren tres. I s'incorporen 3 nous trajectes els diumenges, dia en què fins ara no hi havia servei. Els festius tindran els mateixos horaris que els diumenges.
D'aquesta manera es completen les franges horàries diàries que fins ara no tenien servei, de dilluns a divendres, i el cap de setmana s'amplien els trajectes en ambdós sentits.
L'Ajuntament de Sant Gregori va realitzar, a principi d'aquest 2016, una enquesta als veïns i veïnes per determinar els horaris més sol·licitats. Fet el buidatge de l'enquesta es van traslladar i exposar els resultats a l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM), al director general de Transport i Mobilitat i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Després d'estudiar la proposta, la resposta d'incorporació dels nous horaris va arribar al llarg d'aquest estiu per entrar en funcionament al mateix temps que el curs escolar, el 12 de setembre.
L'objectiu és oferir un ventall de servei més ampli i incrementar els usuaris de transport públic entre Sant Gregori i Girona, dos municipis situats a pocs quilòmetres de distància. En aquest cas, les noves mesures no tindran un cost afegit per l'Ajuntament de Sant Gregori ja que l'assumeix la Generalitat de Catalunya a través del contracte programa amb l'empresa que gestiona el servei.

Aposta per la mobilitat
Des de l'Ajuntament asseguren que Sant Gregori és un municipi que aposta per la mobilitat per això disposa de bonificacions per a joves de 12 a 29 anys i persones a partir de 65 anys, amb 10 trajectes gratuïts cada mes amb la targeta T-10, que es poden recarregar còmodament a l'Espai Jove Cal Bolet o al mateix Ajuntament de Sant Gregori. Aquesta acció, amb la T-10 implantada des de l'any 2011, i anteriorment amb abonaments, ha fet augmentar notablement els usuaris de transport públic entre aquests dos col·lectius.
La línia 301 d'autobús enllaça Girona amb Sant Gregori, Canet d'Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Esteve de Llémena però és el trajecte entre Sant Gregori i Girona el que té un major nombre d'usuaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

El Consell Comarcal del Ripollès declara Millo persona «non grata»

El Consell Comarcal del Ripollès declara Millo persona «non grata»

Es va aprovar per unanimitat al consell de govern d'ahir on també es va exigir l'alliberament de...

Uns 300 ciclistes participaran a la segona cursa Oncobike

Uns 300 ciclistes participaran a la segona cursa Oncobike

La prova recaptarà uns 25.000 euros per millorar un dels pisos que l'Oncolliga té prop del Trueta

El fiscal demana ara 15 anys i 9 mesos de presó per a l´acusat del crim de Bordils

El fiscal demana ara 15 anys i 9 mesos de presó per a l´acusat del crim de Bordils

Les acusacions particulars sostenen que els dos processats són coautors d'un doble assassinat i...

L´Ajuntament de Vilablareix abaratirà la taxa de residus als veïns que reciclin més

L´Ajuntament de Vilablareix abaratirà la taxa de residus als veïns que reciclin més

L'Ajuntament serà el primer de Catalunya a implantar un sistema basat en la participació

Nens comparteixen a Olot la manera de conviure amb una malaltia crònica

Nens comparteixen a Olot la manera de conviure amb una malaltia crònica

Els procesos aguts van a la baixa i en canvi la diabetis, la fibromiàlgia o els mals vinculats al...

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema