Una imatge de Coque Fernández Abella abraçant una de les vaques que viuen a les instal·lacions que el santuari animalista Gaia té a Salarsa, va ser utilitzada per l'empresa de productes làctics La Vaca Que Ríe en el seu perfil de Facebook. Fernández és fundador juntament amb Ismael López del santuari. Tots dos van assabentar-se d'aquest fet gràcies als nombrosos seguidors que tenen arreu de l'Estat espanyol. En ser-ne advertits, La Vaca Que Ríe ja havia retirat la fotografia, pressionats per les queixes dels mateixos internautes. La imatge anava acompanyada del comentari «Así cuidamos a mis compañeras en las granjas».

El Santuari Gaia ha posat en mans dels seus advocats presentar un litigi contra l'empresa làctia, perquè consideren que la imatge ha estat utilitzada per «enganyar els consumidors». La intenció és presentar una denúncia al jutjat, i explicar alhora que el nom i el logo de l'empresa La Vaca Que Ríe no es correspon exactament amb la vida que porten aquests animals. La utilització d'imatges fraudulentes per part de làcties no és nou ni exclusiu del nostre país. Fa poc va passar un cas similar amb una empresa mexicana.

Les vaques que s'utilitzen per a la fabricació de llet porten una vida molt més trista que la d'un animal lliure. Segons explica Ismael López anualment les obliguen a parir «perquè això provoca que se­gueixin produint llet». En cas de tenir un vedell el separen de la mare perquè no begui la llet destinada a consum humà. Si el que neix és una vedella «la crien artificialment» perquè quan creixi substitueixi les vaques que donen llet. Dels vint-i-cinc anys que viu una vaca, el Santuari Gaia denuncia que normalment les vaques productores de llet en viuen una mitjana de 4 a 6, edat en què baixen la producció «i són enviades a l'escorxador».

La Vaca Que Ríe és una marca de l'empresa francesa Groupe Bel que es fabrica des de 1921, que es distribueix en més de noranta països. El seu producte més conegut són les porcions triangulars embolicades en paper d'alumini.