L'exhibició dels Mossos d'Esquadra va omplir el matí d'ahir. La Policia Catalana va fer aterrar un helicòpter a l'aparcament del cementiri, va exhibir vestits de submarinista, va repartir gorres de cartró entre la mainada i fins i tot es va passejar amb cavall pels carrers d'Olot. Va ser en motiu de la celebració dels 20 anys de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra.

La imatge dels policies a cavall va sorprendre alguns dels que encara no havien trobat el moment de finalitzar la que és considerada la nit més emocionant de l'any. És una nit que concentra la Turinada, el ball de l'Hora i concerts, com el de Germà Negre. La Turinada va coincidir amb una nit calorosa i el devessall d'aigua que va caure dels balcons va ser rebut entre xiscles d'espant i d'alegria.

Més tard, el ball de l'Hora va omplir el carrer Baix del Tura de joves que van ballar els èxits de l'any. Mentre ballaven els va caure una pluja de paperets. Encara va haver-hi una sessió del Doctor Infierno a la plaça Capdenmàs i una revetlla amb els Dj d'Altura.

La llarga i intensa nit va ser seguida d'un matí amb poca gent pels carrers i molta calma. La tarda ja va ser diferent, perquè va començar amb el petard d'inici de la gran festa de l'aigua i de l'escuma que cada any organitza la penya Marrinxos. Una gran piscina a la part superior del firal i un canó d'escuma van remullar els membres de la penya en una tarda amb molta xafogor.

Mentre tenia lloc l'activitat Patina per treure'ls d'aquí va començar a ploure, però van ser quatre gotetes comptades que van servir per traslladar el Ball Pla a l'Hospici i les sardanes a la plaça Clarà.

La cercavila infantil va poder sortir de l'Hospici i arribar fins a la plaça del Torín. En aquest lloc, va haver-hi exhibició dels bastoners. Després del ball de bastons, el gegan Calm va sortir i va ballar primer al compàs dels tambors de la banda VanDalmogàvers i després un pasdoble de la Principal d'Olot.

La norantada va ser un dels esdeveniments més importants de la nit. La festa dels nostàlgics dels 90 va tenir un concert homenatge al grup Sau i la resta va ser fet per un DJ. Es calcula que cada any reparteixen unes 400 síndries en les 2 hores que dura la festa del 90, se les mengen totes.