La Mostra del Vi de Figueres va tancar ahir a la nit portes amb un rècord absolut de visitants. Segons l'Ajuntament i a falta del recompte definitiu, s'haurien venut 7.500 tiquets de tastos i superat els 12.000 visitants. El regidor de Fires, Jordi Masquef, assegura que la 32a edició ha estat tot un èxit i que des del Govern celebren que durant els quatre dies que ha durat la celebració la Rambla i la ciutat s'hagin omplert de gent.

La tradicional fira va obrir portes dijous al vespre i des d'aleshores, asseguren, no han parat de passar-hi riuades de persones.

El temps ha acompanyat indiscutiblement i, per això, les nits de divendres i dissabte van ser les més concorregudes. Falten les dades definitives però s'han superat amb escreix els tiquets que esperaven vendre i també l'assistència prevista. Segons el regidor i els tècnics de l'àrea, la nova distribució ha estat també molt ben acollida pels visitants i la cinquantena d'activitats programades han tingut un ple absolut.

Tots els tastos de les dues sales de l'espai DO s'han quedat sense places i ahir a la tarda no quedava lloc per encabir-hi més gent. Per això, celebren l'èxit i lamenten alhora que molta gent quedés fora. Una situació que, potser de cara a edicions properes, podria fer estudiar buscar espais complementaris per donar cabuda a la gran demanda que hi ha. D'altra banda i sobre el canvi en les degustacions gastronòmiques, des de l'Ajuntament també diuen que per als restauradors ha estat una bona iniciativa i que, en general, comentaven que han venut més.