La calor sufocant dels darrers dies ha fet que aquesta família de senglars, una femella amb les seves cries, optin per refrescar-se al mar com qualsevol turista en aquesta època de l'any. L'escena ha esta captada per turistes i habitants de Cerbère que han pogut veure aquesta curiosa escena els darrers dies i compartir banys a la platja amb els animals, poc freqüents a la vora del mar.

Durant més d'una hora, la mare i els seus cinc cadells s'han estat banyant aquest dissabte al migdia. Sense inquietar-se per la presència humana en absolut. Han jugat amb la sorra i s'han banyat al mar abans de tornar al bosc. Segons expliquen els habituals del lloc, l'animal adult ja es va deixar veure l'any passat entre banyistes i estiuejants i s'ha convertit en la mascota de la platja.

Segons explica el propietari del restaurant le "Bout du Monde" a Europe1, la femella no és gens ferotge, deixa que la gent s'hi aproximi i li donin menjar. Malgrat tot, aquesta cohabitació acabarà aviat. La prefactura ha fet públic que els animals seran "reintroduïts" al parc de fauna Les Angles a finals de mes, segons indiquen en un cartell publicat a la platja.