L'Ajuntament de Llagostera vol fer un pas més per fomentar la convivència ciutadana i dissuadir les conductes incíviques dels propietaris d'animals de companyia. En aquest sentit la setmana vinent s'iniciarà una campanya informativa i de conscienciació dirigida a tots els llagosterencs per donar a conèixer les normes bàsiques sobre la tinença responsable d'animals.

«Cal que tots els propietaris d'animals adquireixen tot un seguit de compromisos tant amb els animals com amb la societat», tal i com ha explicat la regidora responsable de la campanya, Pilar Aliu.

Per fer-ho s'ha editat un díptic informatiu que es repartirà a totes les llars del municipi. Podeu consultar-lo des de www.llagostera.cat

El proper dijous dia 22 de setembre, s'habilitarà un punt informatiu al mercat setmanal des d'on es repartiran obsequis per facilitar la recollida dels excrements de gos a la via pública.

En la campanya informativa hi participa també la Policia Local de Llagostera, que és qui s'encarrega de vetllar pel compliment d'aquestes normes dins les seves tasques diàries.