El PSC, a través del diputat per Girona Rafel Bruguera, ha preguntat al Govern de la Generalitat quines mesures pensa prendre per combatre l'onada de robatoris que afecta des de fa un temps el municipi de Quart.

En aquesta reclamació parlamentària el PSC comença demanant al Govern de quins efectius disposa el cos de Mossos d'Esquadra al municipi per a la prevenció de robatoris i si el cos policial disposa actualment d'un pla específic per a prevenir aquest tipus de delictes, com els robatoris que es van produir la setmana passada i dels que va informar Diari de Girona.

La preocupació dels socialistes gironines es tradueix, en la bateria que ha presentat el diputat Rafel Bruguera, en dues preguntes parlamentàries més en les quals el PSC demana quina valoració fa el Govern de «l'alarmant augment de robatoris en domicilis particulars que ha experimentat el municipi aquest any 2016, especialment durant les darreres setmanes» i quines mesures efectives de prevenció té previst adoptar.

Quart està patint un augment dels robatoris en domicilis particulars durant tot aquest any 2016. Són actes que afecten especialment el nucli de Quart i el de Palol d'Onyar però que també s'han estès a d'altres sectors del terme municipal i que causen una profunda preocupació entre els seus habitants, segons exposen els socialistes gironins.