El 23 d'octubre els socis del Club Natació Olot, una entitat amb milers d'afiliats, votaran si tiren endavant un projecte de reforma de les instal·lacions actuals, valorat en 6.700.000 euros. Pel finançament -segons informa Nació Digital- el club preveu demanar un crèdit de 4 milions d'euros. També ?compta amb 700.000 euros de fons ?propis i rebrà una subvenció de 500.000 euros de la Generalitat. Els socis estan convocats a les 10 del matí a les 7 de la tarda del dia 23 d'octubre i hauran de votar sí o no.

El projecte preveu passar dels 900 metres actuals de piscines ?climatitzades a 1.128. La junta no demana derrames als socis però sí una quota mensual de 3,70 € extraordinària durant 15 anys.

La junta del club ja va presentar una proposta similar el 2012, però la va haver de retirar per no disposar del suport de la majoria dels associats.

Llavors l'argument de la junta era que les instal·lacions actuals , algunes de les quals deriven de finals de la dècada dels seixanta, necessiten una adequació a l'actualitat.

El nou projecte conserva l'edifici que acull la piscina de competició i les pistes de tennis. Entre les novetats hi ha la creació d'una segona piscina coberta, on ara hi ha la piscina descoberta que va ser l'equipament d'origen del club. També preveu la construcció d'una piscina petita per ensenyar a nedar. Encara hi haurà una piscina infantil i una altra de 440 metres destinada amb una estructura pròpia per banyar-se a l'estiu.

Un de les potències del projecte és la construcció d'un edifici social. L'equipament tindrà bar, gimnàs, spa, jacuzzi, banys de vapor, servei de massatges i fisioteràpia. Les obres es farien per parts per no impedir l'ús dels equipaments.