Fira de Pirates i Corsaris a l'Estartit

L'Estartit cuna nova edició de la Fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes, que recorda com des del segle XVI alguns dels pirates més famosos que sovintejaven les costes gironines van trobar en les Illes Medes un refugi perfecte. Per rememorar les llegendes d'aquella època, la fira proposa activitats diverses com espectacles d'animació, cercaviles, recreacions, visites guiades o un mercat artesà.

Fira de Santa Tecla a Cassà

Tradició i modernitat són els principals motors de la Fira de Santa Tecla que tindrà lloc a Cassà de la Selva tot el cap de setmana. Enguany hi haurà una quarantena de parades a la fira d'artesania i comercial entre la plaça de la Coma i el carrer Barraquetes, a més d'una fira d'intercanvi de plaques de cava i fira del col·leccionisme. En l'apartat gastronòmic, els restaurants del municipi s'han sumat a la fira oferint menús especials.

Fira d'Entitats de Blanes

La Fira d´Entitats de Blanes es fa amb caràcter biennal, cada dos anys, i en aquesta nova edició es continua en la mateixa línia que des que es va posar en marxa per primera vegada, l´any 2004. Durant tot un cap de setmana, dissabte i diumenge, les entitats es donen a conèixer a través dels estands informatius i amb una cinquantena d´activitats.

Fira de Sant Miquel a Hostalric

Entre dissabte i dilluns, Hostalric acull la 26a edició de la Fira de Sant Miquel. Tallers, concerts, concursos, una botifarrada popular, la cercavila de majorettes masculins, una trobada de puntaires, jocs tradicionals, activitats infantils, sardanes o la recreació històrica Hostalric, Baluard Austriacista, a càrrec dels Miquelets - Regiment de Sant Narcís, són algunes de les propostes destacades del programa de la fira.

Fira de la Mobilitat a Sant Feliu de Guíxols

De les 10 del matí a les 2 de la tarda a la rambla Vidal fira de la mobilitat sostenible amb venda i exposició de vehicles elèctrics i tot el que envolta la mobilitat i les energies sostenibles.

Fira de la Tardor a Vilablareix

Durant tot el dia mostra d´oficis i parades d´artesans, mostra d´animals i altres activitats com trobada de motos clàssiques, circuit d´aventura, trobada de puntaires, caminada popular, activitats infantils i trobada gegantera, entre d´altres.

Festes Majors, de Santa Coloma a Sils

Besalú, Canet d'Adri, Palol de Revardit, Sant Julià de Ramis, Santa Coloma de Farners, Sils o Vilanna són alguns dels municipis que celebren aquest cap de setmana la seva festa major. Activitats infantils, ballades de sardanes, balls populars, concert de música per a totes les edats o cercaviles de gegants són alguns dels actes que conformen la programació d'aquestes festes, on la gresca i la xerinola inunden carrers i places.