Unes 200 persones vestides de zombis sortiran de l'Estada Juvinyà de Sant Joan les Fonts a les vuit del vespre del dia 1 d'octubre. Els zombis travessaran en processó el nucli antic i es dirigiran al pont d'accés als prats de les Corominas, on estarà ubicada la Fira de la Bruixeria. En aquest lloc està prevista una lluita simulada entre zombis i bruixes. Destinat a crear espectacle, el combat serà el pas previ a un sopar temàtic.

La caminada zombi tindrà una preparació prèvia a l'esplanada de la fira. En aquest lloc, des de les 12 del matí fins a tres quarts de 8 del vespre, els organitzadors de la zombie walk de Sitges maquillaran les persones que vulguin participar a la caminada. La caminada dels zombis serà un activitat de reforç a la presentació del llibre Alerta Z Ebola, de Xevi Vila.

Aquesta serà la principal novetat de la 11 edició de la Fira de les Bruixes, programada per als dies 1 i 2 d'octubre al Clot de l'Infern. La fira estarà centrada al mercat esotèric al Clot de l'Infern, on s'esperen les demostracions espontànies i sorpresives de cada any.

En aquest sentit, hi haurà els tradicionals Ball de Bruixes de la fira i el Ball de les Bruixes Folloneres de la colla Els Embruixats. Els visitants també podran gaudir de la tamborada de dissabte tarda amb els Dum Dum Dum.

També hi haurà tallers i conferències per aprofundir en temes tan variats com els registres akàshics, les energies i el cos humà. Les xerrades i presentacions de la fira tindran lloc a l'Estada Juvinyà.

A més dels zombis, l'onzena edició de la Fira de les Bruixes estarà dedicada especialment a la cultura del Perú. Hi haurà representacions de danses de la cultura peruana amazònica i andina durant tot dissabte en diferents llocs de la fira. Entre d'altres s'hi podrà veure el ritual de la Pacha Mama.

El segon dia, diumenge, començarà amb una recollida d'energia a càrrec de Sandra Bartrina del Centre ICATNA. També tindrà lloc la representació d'un conte infantil a càrrec de la bruixa la Pepeta Negra.

L'11a edició de la Fira de les Bruixes està pensada pel públic familiar. Està organitzada per l'Ajuntament i compta amb el suport de Rosa Collelldavall (la Dama Blanca), Nueva Orden Druida Sendero Verde, l'Escola Mariló Casals, les bruixes i bruixots santjoanencs, l'Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, el Casal d'Avis de Sant Joan les Fonts, el municipi de Sant Joan les Fonts i els Bruixots del Pirineus.