La Comandància de la Guàrdia Civil de Girona ha posat a subhasta un lot de 407 armes per a les quals es podrà presentar una oferta el 3 d'octubre, entre les nou del matí i la una de la tarda. Ahir va obrir-se el termini d'exposició pública de les peces, a les quals poden optar totes les persones que disposin de la llicència d'armes corresponent i la tinguin perfectament en vigor.

L'exposició pública de les armes, 323 escopetes, 25 pistoles, 23 carrabines, 10 rifles i 16 revòlvers finalitzarà aquest mateix divendres. Després ja no es podran veure fins el mateix dia de la subhasta.

Els lots d'armes a subhastar i la relació completa d'aquestes, amb les característiques, els preus de licitació, el plec de condicions i altres dades d'interès per als possibles compradors, es troben a les oficines de la Comandàcia.

Bona part de les armes han sigut entregades pels seus propietaris quan els ha caducat la llicència o bé les van deixar en dipòsit durant un any passat el qual, i sense que hi hagués una reclamació, han pogut ser incorpardes als diferents lots.

El sistema de pagament per sobre tancat obliga els compradors a dispositar en un sobre el preu que estan disposats a pagar juntament amb el comprovant que han pagat a Hisenda, el 25% del preu que posin a l'arma.

Les armes que es quedin sense comprador, passat el temps corresponent, es destruiran.