L'Ajuntament de Sant Gregori ha millorat les instal·lacions del gimnàs del pavelló d'esports municipal amb una inversió d'uns 50.000 euros.

L'espai del gimnàs es troba situat en una sala annexa al pavelló i és un espai molt utilitzat durant tot l'any, excepte l'agost, tant per la pràctica esportiva de gimnàstica artística, activitats dirigides de fitness i manteniment físic i l'activitat de psicomotricitat per a nens i nenes de 3 a 4 anys, així com també s'utilitza durant el curs escolar per l'activitat d'educació física i psicomotricitat de diferents cursos de l'escola Agustí Gifre i activitats extraescolars al migdia. Durant l'estiu també s'utilitza com a espai per activitats del casal municipal.

Entre agost i setembre

Les accions que s'han portat a terme, entre agost i setembre, han estat la instal·lació d'aparells de climatització per regular la temperatura durant els mesos de més calor, renovació de totes les vidrieres superiors amb vidres que ofereixen més lluminositat i més aïllament tèrmic, canvi de la porta d'emergència, col·locació de panells per millorar la sonorització de l'espai i poliment del terra de parquet.

Així mateix, durant aquest 2016 l'Ajuntament de Sant Gregori també ha adquirit nou material i ha renovat aparells de gimnàstica artística, situats en aquest espai, per valor de més de 10.000 euros.