L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles adequarà la pista poliesportiva situada al costat del Centre Cívic. Segons ha explicat l'alcalde, Eduard Llorà, la millora ha d'estar acabada abans de finals d'any i ha concretat que «el que farem serà renovar el paviment de la pista i adequar els seus entorns per a la pràctica de l'esport».

Segons ha explicat, l'actuació puja a 50.000 € que en gran part provenen d'una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis i una altra de la Diputació de Girona.

Durant uns 7 anys, la pista poliesportiva va servir de base a una nau metàl·lica que acollia les activitats pròpies d'un centre cívic. Al 1991, les Planes ja tenia un pavelló poliesportiu amb un escenari per si convenia fer-hi teatre. Això no obstant, l'Ajuntament va apostar per ensorrar el pavelló del 1991 i construir a sobre un centre cívic i, quan estigués el centre cívic, fer un pavelló poliesportiu nou al costat.

El 2007 van començar les obres i es van quedar sense pavelló i sense centre cívic i, a més, es van trobar amb la crisi econòmica. Per tal de poder disposar d'un lloc per a les activitats socials van haver de comprar una estructura metàl·lica que van haver d'instal·lar sobre la pista esportiva descoberta.

Ara, el centre cívic ja està en ple funcionament. Per això, l'Ajuntament ha activat la reforma de la pista poliesportiva.

Pel que fa a la nau metàl·lica, l'alcalde ha explicat que fa pocs mesos va ser traslladada a una zona d'equipaments municipals propera a la zona de picnic la Parada.

També ha apuntat que la nau metàl·lica fa la funció de magatzem de la Brigada d'Obres i Serveis del municipi.

Pel que fa al centre cívic, Llorà ha explicat que a l'estiu ha acollit una una temporada de teatre que ha tingut molt d'èxit