El treball ACosta't ha guanyat el primer concurs internacional de microrelats d'experiències turístiques inclusives de la Costa Brava. En el marc del 28è Festival de Cinema de Girona, en la secció Handicapped, s'han reconegut quatre treballs en la primera edició del concurs inèdit Costa Brava Inclusive Mobile Film, amb la finalitat de mostrar i projectar les experiències turístiques accessibles al territori per mitjà de les xarxes.

El primer premi Costa Brava Inclusive Mobile Film, dotat amb 500 euros, s'ha concedit a ACosta't, de la productora Llepafilms. El vídeo, de tres minuts de durada, mostra com una persona amb mobilitat reduïda gaudeix d'unes vacances actives a la Costa Brava. Els autors, Joan Marc Samsó i Oriol Pallàs, expliquen que "per a nosaltres va ser important participar en aquest concurs per la temàtica del concurs i per poder mostrar la història real d'una persona amb discapacitats i el seu esperit de superació, en el context de la Costa Brava, un entorn que sempre hem considerat idíl·lic i especial. I, a més a més, per poder mostrar el treball que s'ha fet, tant amb personal com amb infraestructures, per facilitar l'accés a les persones discapacitades".

Ara el Patronat de Turisme adaptarà el microrelat ACosta't al web oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i a les xarxes socials mitjançant subtitulació en diferents idiomes i amb la incorporació d'una finestra de llenguatge per signes.

El jurat del concurs, integrat per representants del Festival de Cinema de Girona, Elsa Integració i el Patronat de Turisme, ha concedit un accèssit al relat d'una jove turista sueca a la demarcació titulat Inyectando Costa Brava, dotat amb 250 euros, pel vídeo que mostra imatges sense filtre de les seves vacances a Sant Feliu de Guíxols.

En la categoria Reconeixement a Menors de 16 Anys, el jurat ha reconegut el vídeo Petit Gran País per la creativitat i la il·lusió mostrades per les autores en la realització del relat. El premi consisteix a assistir a un rodatge professional organitzat per l'ERAM.

Finalment, el premi Pirineu de Girona Inclusive Mobile Film ha quedat desert, tot i que s'ha reconegut la participació de l'autor del treball Abrid los ojos.