El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora d´un tram d´1,8 quilòmetres del traçat a l´N-141e a Bescanó, l'anomenat revolt de la Pilastra que va des de la primera intersecció de Montfullà fins al giratori d´entrada al municipi. Els treballs consistiran principalment en l´eixamplament de la carretera i la rectificació d'aquest revolt per afavorir una conducció més segura i còmoda. Els treballs, amb un pressupost de 3,4 milions d´euros, començaran abans de final d´any i tenen un termini d´execució de 12 mesos.

En aquest sentit, la calçada s'eixamplarà dels 6-6,5 metres actuals als 9 metres, amb dos carrils de circulació de 3,2 metres d´amplada i dos vorals d´1 metre cadascun. Així mateix, es formarà una franja central zebrada de 60 centímetres que servirà de reforç de la separació de sentits i cunetes formigonades.

Aquesta actuació es complementarà amb la millora de la senyalització, el drenatge, la instal·lació de noves barreres de seguretat i l´aplicació de les mesures d´integració ambiental.

La carretera N-141e, que uneix Anglès i Bescanó, té una longitud d´uns 11,5 quilòmetres i registra trànsits d´entre 8.500 i 13.500 vehicles diaris. Amb una amplada d´entre 6,5 i 7 metres, el seu traçat combina trams rectes llargs amb revolts de radi petit i pocs espais de transició. El 2014, el Departament de Territori i Sostenibilitat va dur a terme obres de millora, que van consistir en la formació de sobreamples i la millora de diversos revolts i encreuaments i van comptar amb una inversió d´1,4 milions d´euros.