L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles preveu invertir 100.000 € -durant el 2017- en corregir les deficiències de l'enllumenat públic. L'alcalde Eduard Llorà ho va explicar a Ràdio les Planes després del darrer ple.

Llorà va plantejar dos tipus de defectes en l'enllumenat el dels carrers que tenen uns llums encarats a l'estalvi energètic i econòmic, però deixen els carrers foscos. Va posar d'exemple els veïns que no troben el forat del pany quan arriben a casa de nit. L'altre problema són el quadres elèctrics excesivament sensibles a les pluges i les boires. Llorà va indicar que la voluntat és que la il·luminació global sigui més bona. Per fer-ho -segons ell- hauran de canviar els quadres, els fils i les lluminàries.

Llorà va exposar les voluntats de millora de l'enllumenat arran d'una pregunta de la cap de l'oposició Concepció Usan (IdLP-CP).

El darrer ple va servir per aprovar el Pla de Joventut del 2015 al 2019. L'alcalde va explicar que des de fa temps l'Ajuntament volia tirar endavant polítiques de joventut i que per això es van adherir al servei comarcal de joventut.

A més, van aprovar un nou document de protecció civil. L'alcalde va precisar que han ajuntat en un sol document totes les instruccions que hi havia a l'Ajuntament sobre les maneres d'actuar en cas de desastres, com ara aiguats o focs.

Encara van aprovar el compte general del 2015, el qual va donar un superàvit de 200.000 €. Llorà va anunciar que els destinaran a inversions per l'any vinent. Va concretar que els diners que han sobrat els destinaran a la reparació de la pista poliesportiva i en un estudi turístic que exposarà el desenvolupament del poble al llarg dels segles.