El salesià Josep M. Camprubí és el nou rector de la parròquia de Santa Eugènia de Girona; Pere Domènech ha estat nomenat arxipreste de l'Alt Fluvià; el laic Juan Piña serà director del Museu del Tresor de la Catedral; i Miquel Ramió coordinarà l'agrupació que formen diverses parròquies de la ciutat de Girona.

Aquests són alguns dels darrers nomenaments fets públics pel Bisbat, que ha inclòs també Jordi Tarrés com a membre del Consell Presbiteral, Pere Bellvert com a nou consiliari diocesà de l'Obra d'Exercicis Espirituals i Jordi Callejón com a consiliari de l'associació privada de fidels La Casita (Centre Labouré). A més, Pere Narbón serà el capellà del Servei Religiós de l'Hospital de Palamós i Edwin Vásquez, del Parc Hospitalari Martí i Julià. Vásquez, a més, s'incorpora com a vicari de la paròquia de Sant Jaume de Salt.

Nous rectors i diaques

D'altra banda, Sebastià Aupí és el nou rector de Vilafreser; Rossend Darnés, d'Ullastret; i Cinto Busquet ha quedat adscrit amb facultats de vicari a la parròquia de Calella. El diaca Miquel Calsina queda adscrit a les parròquies de l'agrupació de la Bisbal; Josep M. García serà diaca al servei de Bell-lloc d'Aro, Romanyà i Santa Cristina; i el també diaca Josep Rodeja estarà a les parròquies de la Vall del Llémena i Sant Jordi Desvalls. A més, la laica Núria Fernández podrà dirigir la celebració de la paraula en absència de prevere a la Vall del Llémena, i Antonio Villaronga podrà fer el mateix a Colera, Llançà i Portbou.

D'altra banda, Ferran Pérez és el nou secretari de l'Institut Superior de Ciències Religioses, i Joan Güell director diocesà de l'associació Grups d'Oració i Amistat.