L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols -en el darrer ple extraordinari- va aprovar aplicar bonificacions a l'ordenança de les plusvàlues. En l'apartat 4 de l'ordre del dia els dos grups de la taula, CiU i Units per Sant Feliu-AM, van coincidir en la necessitat d'un nou redactat de l'ordenança, perquè el darrer parteix d'un escrit del 1991. Això no obstant, cada grup va presentar una proposta diferent. No es van entendre i la proposta de l'equip de govern de CiU va ser aprovada per majoria.

La proposició de l'equip de govern va ser la de continuar amb el 24% que s'ha aplicat fins ara, però amb bonificacions. Els avantatges -entre d'altres- marquen un 75% de descompte per als hereus d'un difunt familiar de primer grau i bonificacions del 25% en la transmissió de terrenys entre familiars de primer grau. L'alcalde, Joan Casas, va explicar que la seva proposta partia d'un estudi de viabilitat començat el juny. Va indicar que en un poble sense indústria és fins on poden arribar per poder disposar de recursos per donar serveis.

Enric Colom (Units per Sant Feliu) va presentar la del seu grup. La de l'oposició demana deixar el tipus impositiu en un 20%. Pel que fa a les bonificacions va demanar un 95% quan es tracta de la mort d'un familiar i també d'un 95% en casos de donacions i transmissions de drets reals. Va raonar: "En els casos de mort és molt injust que una persona que ha pagat impostos tota la vida per una propietat encara hagi de pagar la plusvàlua".

L'acord partia del motiu del ple, que era corregir el fet que l'Ajuntament hagi cobrat un 4% de més en les plusvàlues des del 1996.

La sessió va ser closa per l'alcalde, el qual va definir el 24% establert el 1996 com una decisió política que no va tenir una resolució administrativa ben feta.

Va exposar que s'havia d'arreglar i va concloure que no està a l'Ajuntament per responsabilitzar consistoris antics sobre coses fetes de bona fe.