La CUP de Ripoll va queixar-se al darrer plenari de la multa que el regidor Joaquim Colomer va anunciar en una roda de premsa que els havien imposat.

Al ple, el membre del partit assembleari Aitor Carmona va recriminar al cap de l'àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa que els hagin multat per enganxar uns pamflets pel poble, en què plantejaven diferents preguntes crítiques i demanaven més informació respecte a les obres de l'aiguabarreig dels rius Ter i Freser que s'estan realitzant des de fa setmanes al municipi. A més, va retreure-li que en lloc de comunicar-ho directament a la CUP utilitzés els mitjans per donar a conèixer aquesta multa.

Aitor Carmona va preguntar a Colomer si també es multarà les persones que enganxin cartells o papers pel poble tot anunciant que es casen o bé que han perdut el gos. Joaquim Colomer va contestar que aquests actes incívics són pitjors si qui els realitza és un partit polític amb grup municipal a l'Ajuntament. Anteriorment, l'únic regidor de la CUP, Santi Llagostera, ja s'havia queixat de la manca d'informació sobre les ?obres.