L'institut olotí d'educació programa un torneig de futbol per la inclusió social

10.10.2016 | 07:18

L'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot ha programat un torneig de futbol per la inclusió social a la plaça del barri de Sant Miquel. El torneig començarà el 15 d'octubre, a les 10 del matí. L'activitat s'emmarca en el pressupost participatiu, en una partida consensuada entre els usuaris del centre l'Ideal. La proposta està liderada per un grup de joves de la Garrotxa implicats a treballar la cohesió social a través de l'esport.
El torneig començarà a les 10 del matí, però els equips participants hauran de presentar-s'hi mitja hora abans per establir els quadres corresponents i abonar l'import de les inscripcions: 3 euros per equip, en el cas que siguin menors de 16 anys i un per jugador, si són majors de 16 anys.
Al migdia es farà una arrossada popular oberta a tothom, a un preu de 3 euros per a aquelles persones no participants del torneig. Per als participants serà gratuït.
Durant el dia hi haurà animació musical i també una xerrada a càrrec del moviment Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, a la mateixa plaça, així com un concert després de dinar amb el grup Africa Time.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema