Aquestes són algunes de les informacions de les que avui estarem pendents a la nostra redacció

1. Puigdemont a Madrid El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ofereix un esmorzar informatiu a Madrid. Puigdemont arriba a la capital de l'Estat per analitzar la situació política pocs dies després que el Parlament certifiqués la convocatòria d'un referèndum vinculant per culminar el procés sobiranista abans de final de setembre de 2017. Al migdia, Puigdemont es reunirà amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

2. Aigües de Girona. Presentació de la moció d'urgència de l'equip de govern per revisar el model de gestió d'Aigües de Girona. La moció es debatrà en el ple que començarà a les 6 de la tarda i que podràs seguir en directe a la nostra web

3. Premi Nobel d'Economia. La Real Academia de las Cièncias Sueca anuncia avui el nom de la persona galardonada amb el premi Nobel d'Economia 2016.

4. Crisi del PSOE i debat d'investidura. A tres setmanes perquè expiri el termini per a la investidura, la incògnita es manté en el PSOE, que avui reuneix per segona vegada a la seva gestora després de la dimissió de Pedro Sánchez i podria anar esvaint els seus dubtes sobre una abstenció a Mariano Rajoy, a pesar que aquest pas podria aprofundir en la fractura del partit.

5. Campanya electoral als EUA. Els candidats a la Casa Blanca, el republicà Donald Trump i la demòcrata Hillary Clinton, tornen a la campanya després del seu segon debat del diumenge, ple de tensió i durs atacs personals.