La Plataforma de suport a les persones refugiades de Banyoles organitza dissabte vinent, 15 d'octubre, una jornada solidària per recollir diners per a un projecte que desenvolupen els bombers de Girona (EREC) per assistir amb aliments frescos els refugiats d'un camp a Grècia.

Els actes consistiran en les interpretacions de les corals Les Veus de Can Puig i Les Marin; una actuació de jazz a càrrec de Marta; els violoncels de Limoncello; el trobador Alfons Encinas; Joan Carles Roc; el hip-hop de l'escola Ardans; la fusió de reggae, ska i rock del grup Teoria del Qua; i l'espectacle de Gàrgoles de Foc. També s'han programat diversos parlaments i, paral·lelament, al llarg de tota la jornada hi haurà activitats per als infants.

La programació començarà a les 11 del matí, s'inclou un dinar solidari a dos quarts de dues i un final de festa a les 8 del vespre. El lloc és el parc de la Muralla i el preu per participar a tot són 4 euros -amb preu especial per als infants.

Col·laboració de voluntaris

Diverses empreses han col·laborat amb els ingredients del dinar; el Casal Popular Independentista, amb l'espai i materials; l'Ajuntament de Banyoles, amb la logística; i una vintena de persones voluntàries, amb la feina. Des de la Plataforma de suport a les persones refugiades de Banyoles van animar a col·laborar en la jornada solidària adquirint els tiquets en diverses botigues col·laboradores, a les entitats organitzadores o a Can Butinyà-Comerç Just.