Aquestes són algunes de les informacions de què avui estarem pendents a la nostra redacció

1. Desfilada militar. Els Reis, acompanyats pel cap de l'Executiu en funcions, Mariano Rajoy, presideixen l'acte central del Dia de la Festa Nacional a Madrid, en el qual es retrà homenatge a la Bandera i als que van donar la seva vida per Espanya, i que comptarà amb desfilades aèries i terrestres. A Barcelona la plataforma Moviment Cívic d'Espanya i Catalans i altres associacions es manifesten al centre sota el lema "Espanya al cor" amb motiu del 12 d'octubre.

2. Diada de la Guàrdia Civil a Girona. La Guàrdia Civil de Girona celebra la festivitat de la seva patrona, la verge del Pilar aquest matí. Una missa a la comandància i un acte institucional amb condecoracions, són els punts més destacats de la festa.

3. Treballant pel dia de la Hispanitat. Seguiment de la jornada laboral de l'Ajuntament de Verges, que ha decidit treballar aquest 12 d'octubre com molts altres consistoris gironins.

4. Futur govern d'Espanya. El Rei reuneix la classe política en la tradicional recepció oficial de la Festa Nacional, un dia després de convocar la ronda de consultes que pot obrir la porta a la investidura del president del Govern, Mariano Rajoy, que fa gairebé 300 dies en funcions.

5. Campanya electoral als EUA. Després de distanciar-se de l'aparell del seu partit, el candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, fa avui campanya a l'estat clau de Florida, mentre la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, té mítings a Colorado i Nevada.