Aquestes són algunes de les informacions de què avui estarem pendents a la nostra redacció

1. Ensenyament. La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, visita diferents centres educatius de les comarques gironines, entre ells l'Institut Vallvera de Salt

2. IX Marató de Donació de Sang. El Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l´Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l'Associació de Donants de Sang de Girona, torna a organitzar enguany la Marató de Donació de Sang de Girona. L'activitat es fa a la Casa de Cultura avui des de les 10 del matí.

3. Inauguració del nou curs a la Casa de Cultura de Girona. Els centres ubicats la Casa de Cultura dediquen l'acte inaugural dels cursos 2016-2017 a l'escriptor i periodista Miquel Pairolí (1955-2011), coincidint amb el cinquè aniversari de la seva mort i la celebració de l'Any Pairolí. La Lliçó inaugural es fa avui a les set de la tarda i va a càrrec de l'escriptor i crític literari Jordi Llavina.

4. La consellera Munté visita Salt. La consellera de la Presidència, Neus Munté, visita l'Ajuntament de Salt i inaugura el Casal dels Infants

5. La Grossa de Cap d'Any. La directora general de Tributs i Joc de la Generalitat, Marta Espasa avui presenta les principals novetats de la Grossa de Cap d'Any 2016.