Un conductor que anava molt begut i drogat va acabar accidentant-se a Cervià. Els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona el van detenir en veure que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. També va donar positiu en el test de drogues.

L'home, de 25 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de Viladasens, va quedar arrestat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir temeràriament i sota els efectes de l'alcohol i les drogues. El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

L'accident va ocórrer a tres quarts de sis de la matinada del dissabte, quan va col·lidir amb un altre vehicle al quilòmetre 1,2 de la carretera GI-633, dins el terme municipal de Cervià de Ter.

Els agents van comprovar que es tractava d'un encalç entre un turisme i una furgoneta. Els ocupants de la furgoneta van resultar ferits i el conductor del turisme il·lès.

L´accident havia estat provocat pel turisme. El conductor va donar un resultat positiu d'1,14 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim. A més, en el test de drogues, l´home va donar positiu per THC, amfetamines i metamfetamines.