Una distracció del conductor, un home de 73 anys, en incorporar-se a l'autovia A-43, a la qual va entrar en sentit contrari, ha estat la causa de l'accident registrat avui a Manzanares (Ciudad Real), en el qual han mort el conductor i una dona de 76 anys, tots dos originaris de Girona.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat a Efe que el conductor s'han incorporat en direcció contrària a l'autovia A-43, en el canvi de sentit del municipi d'Atalaya del Cañavate, i que el turisme ha recorregut "molt pocs metres" abans de topar de cara amb un altre cotxe, en el qual viatjaven dos homes que han quedat ferits.

Aquestes fonts han precisat que el vehicle en el qual viatjaven els dos morts ha entrat en direcció contrària a l'autovia per una distracció del conductor.

D'una altra banda, fonts dels Bombers de Manzanares han informat a Efe que l'home, de 73 anys, i la dona, de 76, eren naturals de Girona, encara que no han precisat on residien en aquests moments ni si eren matrimoni o tenien vincle familiar.

A més, els dos ferits, dos homes de 37 i 44 anys, que han quedat ferits com a conseqüència de la col·lisió, han estat traslladats als hospitals de Ciudad Real i de Manzanares, on estan sent atesos per contusions de diversa consideració, han assegurat de la seva banda fonts del Sescam.

L'home de 37 anys, natural d'Albacete, està "estable" i en aquests moments es troba en el Servei de Radiologia de l'Hospital de Ciudad Real per veure l'abast de les lesions.

L'altre ferit que ha estat traslladat a l'Hospital "Verge d'Altagracia" de Manzanares pateix contusions i dolor abdominal i està pendent dels resultats de les proves radiològiques per descartar lesions internes.

L'accident ha tingut lloc a les 7.32 hores, al quilòmetre 50 de la A-43, sentit Tomelloso, a l'altura de Manzanares, quan el vehicle ocupat pels dos morts circulava en direcció contrària i ha topat frontalment amb l'altre cotxe.