Olot celebra la Fira de Sant Lluc

Olot celebra tot el cap de setmana i fins dimarts la Fira de Sant Lluc. Les activitats de màgia al carrer dels Sastres, un concert per als més petits i la desfilada de vestits de paper són les principals novetats d’enguany. La Fira concentra la seva activitat aquest cap de setamana, mentre que el dia 18 manté els actes tradicionals de la celebració de la festivitat a Olot. Després de l’èxit de l’any anterior, la Fira Ramadera torna als terrenys del costat de la plaça de toros.

Consulta la programació aquí: Divendres | Dissabte | Diumenge

Vilobí celebra la Fira de la Llet

Vilobí d’Onyar celebra aquest cap de setmana la cinquena edició de la Fira de la Llet en el marc de la 29a festivitat de Sant Galderic. Els organitzadors han preparat una gran diversitat d’actes lúdics, gastronòmics, culturals, comercials i professionals. Consulta el programa d’activitats aquí.

Fira de la poma a Ullà

El tercer diumenge d’octubre Ullà celebra la Fira de la Poma. Si voleu conèixer moltes coses de les pomes i de la fruita dolça, no hi podeu faltar. La fira gira al voltant d’aquesta fruita, que estarà presentada de diverses maneres com sucs, postres, degustacions, etc. La fira comptarà en diverses parades de fruita i artesania, un espai de food trucks, una zona infantil i diverses activitats familiars, que ens faran descobrir aquest municipi baixempordanès.

Fira-mercat medieval a Tossa de Mar

Tossa celebra tot el cap de setmana la fira-mercat merdieval. S’han previst nombroses activitats, entre elles jocs, gegants, aus rapinyaires, rondallaires, tallers i cercaviles. Cada dia hi haurà campament medieval dels germans Jofre i campament de tir amb Vallobera. Durant els dies de la fira hi haurà una exposició d’instruments de tortura i màquines de pena capital de mida real. També es preveu una exposició d’armes medievals fetes a mà.

Festa de Consagració a Sant Miquel de Fluvià

Ales 12 del migdia ofici solemne presidit pel bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo amb motiu dels 950 anys de la consagració de l’església de Sant Miquel de Fluvià. A la 1 del migdia descoberta d’una placa dedicada a l’Abat Oliba per donar nom a una plaça del Claustre. A 1/4 de 2 del migdia inauguració de la mostra documental i fotogràfica del conjunt romànic de Sant Miquel de Fluvià, comissariada per Jordi Mestre a la sala d’exposicions de l’Abadia.

Adoptàlia a Figueres

De les 10 del matí a les 7 de la tarda al parc Bosch fira Adoptàlia amb gossos en adopció, doma natural, frisbee, habilitats canines, activitats d’agility, gossos d’assistència, gossos detectors, gimcana amb gossos, animació infantil i inflables i taller de pintar cares, entre d’altres.

Consulta més actes a la nostra agenda