Una parella de gironins d'edat avançada va morir ahir al matí a Manzanares, Ciudad Real. Segons la Guàrdia Civil, el sinistre s'hauria produït a causa de la distracció del conductor en incorporar-se a l'autovia A-43.

Aquest hauria entrat en sentit contrari i aquest fet va provocar el xoc contra un vehicle que anava en el sentit correcte. El conductor del vehicle, un home de 73 anys i i una dona de 76 anys, tots dos veïns de les comarques de Girona, hi van perdre la vida.

El conductor es va incorporar en direcció contrària a l'autovia A-43, en el canvi de sentit del municipi d'Atalaya del Cañavate, i el turisme va recórrer "molt pocs metres" abans de topar de cara amb un altre cotxe, en el qual viatjaven dos homes que van quedar ferits.

Direcció contrària

Aquestes fonts van precisar que el vehicle en el qual viatjaven els dos morts va entrar en direcció contrària a l'autovia per una distracció del conductor.

D'una altra banda, fonts dels Bombers de Manzanares van informar a Efe que l'home, de 73 anys, i la dona, de 76, eren naturals de la província de Girona. Tot i que no van precisar on residien en aquests moments ni si eren matrimoni o tenien vincle familiar. Altres fonts apuntaven que la parella era originària de Sevilla i que vivia a Girona, segons va informar TVE.

Dos ferits

A més, els dos homes, de 37 i 44 anys, que van quedar ferits com a conseqüència de la col·lisió, van ser traslladats als hospitals de Ciudad Real i de Manzanares, on van ser atesos per contusions de diversa consideració. L'home de 37 anys, natural d'Albacete, està "estable". L'altre ferit que va ser traslladar a l'hospital de Manzanares per contusions i dolor abdominal. L'accident va tenir lloc a a dos quarts de vuit del matí, al quilòmetre 50 de la A-43, sentit Tomelloso, a l'altura de Manzanares, quan el vehicle ocupat pels dos morts circulava en direcció contrària i va topar frontalment.