Els membres de la Red de Juderías de España han escollit que Còrdova prengui el relleu a Girona com a seu de la seva xarxa, després que quatre de les cinc ciutats catalanes que en formaven part (Girona, Castelló d'Empúries, Tortosa i Besalú) l'abandonessin, segons informa el Diario de Córdoba.

Ara, Barcelona és la única ciutat catalana que hi continua. Aquest ha estat un dels motius que han portat l'assemblea a actualitzar els seus estatuts i redactar un nou reglament econòmic, que s'ha fixat com a objectiu aconseguir que les aportacions dels ajuntaments reverteixin en els municipis que realitzin activitats que justifiquin el cost econòmic que realitzen. L'alcaldessa de Còrdova i actual presidenta de la xarxa, Isabel Ambrosio, explica que les quatre ciutats que han marxat no es poden considerar fora de la xarxa fins que paguin les quotes que deuen, que ascendeixen a uns 92.000 euros en total.

Assemblea el dia 29

El proper 29 de novembre hi haurà una nova assemblea a Madrid on es presentarà el pressupost i el pla d'activitats per a l'any 207.