Coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, la Fundació Oncolliga Girona organitza demà la construcció d'un gran llaç rosa commemratiu a Girona. Serà a partir de les 5 de la tarda a la plaça Miquel Santaló, davant l'hotel Carlemany, i hi pot participar tothom qui ho desitgi.

A partir de les 11 del matí, a més, també hi haurà una parada amb productes Mimosa -el programa de reinserció laboral de la Fundació Oncolliga- en la qual es podrà col·laborar comprat un braçalet amb un llaç rosa.

Posteriorment, a les 7, l'hotel Carlemany acollirà la xerrada «Nous temps per al càncer de mama. Del perfil genètic al suport online». L'acte serà presentat pel cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'ICO Girona, el doctor Joan Brunet, i els ponents seran la doctora Gemma Viñas, oncòloga d'ICO Girona, i Cristian Ochoa Arnedo, psicooncòleg d'ICO Hospitalet. Moderarà Anna Maria Moral, psicooncòloga d'ICO Girona.

Xerrada a Quart

El mateix dimecres 19, però a Quart, la delegació de la Fundació Oncolliga i l'Associació de Dones de Quart també han organitzat una xerrada a les 8 del vespre a la sala de lectura Miquel Pairolí.

La xerrada anirà a càrrec de l'especialista en Oncologia Mèdica de l'ICO Girona, la doctora Maria Pilar Barretina, i portarà per títol «El càncer en la dona, què n'hem de saber?».