GIRONA, CONCERT QUIM XENA I ROSA D'OSOR

A les 7 de la tarda a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura presentació del disc «La meva llengua» de Quim Xena i Rosa d'Osor. Onze temes entrellacen la veu dels poetes catalans i els temes compostos per Quim Xena.

FIGUERES, EXPOSICIÓ «IDENTITAT ESCULPIDA»

A 2/4 de 8 del vespre a la Casa Empordà inauguració de l'exposició «Identitat esculpida» amb motiu del dia mundial del càncer de mama.

RIPOLL, ACTUACIÓ DE DANSA

A 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Comtal actuació del grup de dansa Bartok de Budapest dins els actes de commemoració del 135 aniversari del compositor honagarès Béla Bartok.

GIRONA, PRESENTACIÓ «ACEITE DE COCO»

A les 7 de la tarda a la Llibreria 22 presentació del llibre «Aceite de coco» de Josefina Llargués amb una cloenda musical de l'acte a càrrec d'Amadeu Casas.

GIRONA, DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER

A les 6 de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona, jornada «La mare té càncer», centrada en comunicar-se amb els nens davant la malaltia oncològica. Hi participarà Vanessa Nueda, autora de Les aventures del càncer, la psicooncòloga infantil de l'AECC-Catalunya contra el Càncer, Eugenia Bustelo, i el pedagog de la Fundació Carme Vidal Xifre de Neuropsicopedagoia, Jordi Baus. L'acte serà moderat pel cap del departament de Psicooncologia de l'AECC, Pepi Soto.